ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Martorul cheie al DNA în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri a făcut o serie de dezvăluiri despre banii pe care i-a plătit pentru urgentarea dosarelor sale.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Principalul beneficiar ar fi fost Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, care a încasat milioane de euro, de fiecare dată cash.

Gheorghe "Stelu" Stelian le-a povestit procurorilor cum a dat mită evaluatorului, pentru urgentarea dosarului, dar şi lui Cocoş, pentru "intervenţiile" la ANRP.

"Am stabilit cu Dorin Cocoş ca suma pe care trebuia să i-o dau pentru urgentarea şi soluţionarea dosarului să fie de 10 milioane euro. Când s-a emis titlul de conversie, Dorin Cocoş m-a anunţat, am fost la ANRP, am semnat şi l-am ridicat", ar fi declarat cel poreclit Stelu, conform România TV.

"Ratele" pe care i le plătea lui Cocoş erau întotdeauna în bani cash şi niciodată mai mici de un milion de euro.

Dorin Cocoş este arestat preventiv în acest dosar, în timp ce Stelu a fost plasat sub control judiciar, fiind martor protejat al DNA.