ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Troika Iohannis - Orban - Nicușor Dan reunită ieri la Cotroceni l-a determinat pe "Contele de Saint Germain", un cunoscut comentator online al mediului politic, să considere în cea mai recentă postare a sa că la București "Jocurile au fost facute!" și statul paralel a ales deja duetul Nicușor Dan - Vlad Voiculescu al Alianței PLUS-USR, partidul din urmă fiind supranumit și "Uniunea Soros România" sau, alternativ, "Uniunea Securiștilor din România". Trimiterea la care ne vom referi în continuare este clară. Deși cei din alianța USR-PLUS au pretins că reprezintă "oameni noi" în politică, în spatele lor sau chiar între ei s-au întrevăzut rapid fantomele vechii Securități. Dacă președintele PLUS, Dacian Cioloș doar a hărțuit-o pe disidenta Doina Cornea, prin prezența sa în uniformă cu arma la umăr, ca supus soldat de Securitate, pe vremea când regimul opresiv comunist îi blocase strada din Cluj, ulterior presa a demonstrat că însuși partidul lui a fost fondat de un maior de Securitate. "Alexandru Iordache, fondatorul firmei de avocatură "Iordache & Partners" - și al PLUS - , a fost maior de Securitate înainte de 1989", a dezvăluit România liberă. La USR, deși susținea cu vehemență contrariul, chiar președinta USR București, Roxana Wring, a fost dovedită drept colaboratoare a Securității, fără drept de apel, după cum a publicat EVZ. Și exemplele pot continua. Însă nu putem să-l lăsăm deoparte pe partenerul politic al "iepurașului" electoral Nicușor Dan, Vlad Voiculescu. În cazul lui, nu numai că tatăl i-a fost dovedit, de asemenea, drept turnător al Securității, dar acuzații grave privesc fundamentele carierei sale de "om nou", tras cu ața în sus, ca un puiuț, pe pânza de păianjen a dinozaurilor Securității.

Dăm cuvântul specialiștilor: "Faptul că partidul PLUS al lui Cioloș a fost înființat de fiul unui fost torționar comunist, prin firma condusă de acesta, poate să pară o coincidență. Nu sunt vinovați copiii de păcatele părinților. Când însă coincidențele apar în mod repetat, și la conducerea PLUS și la conducerea USR, începe să se contureze imaginea de ansamblu, în care o rețea de oameni din vechile structuri își împing în față copiii. Nu sunt vinovați de păcatele părinților, dar beneficiază la momentul potrivit de susținere pentru a ajunge în poziții cheie. Vor putea să spună nu când li se va cere serviciul în sens invers?", scrie Evenimentul Zilei într-o analiză complexă.

Pânza de păianjen

EVZ: "Dacian Cioloș este nepotul lui Virgil Ardelean, șeful unității "Doi ș-un sfert” pentru o lungă perioadă de timp, cunoscut ca "Vulpea”. Sora lui Dacian Cioloș este angajat al aceleiași unități. Printre miniștrii guvernului Cioloș găsim oameni cu legături de familie cu serviciile. Raluca Prună - adjuncta Monicăi Macovei - este fiica unui ofițer din fosta DIE. Nu a negat că a fost angajată SIE. A ajutat, printr-un OUG modificat peste noapte, ca SRI să rămână organ de urmărire penală. Vlad Voiculescu este nepotul unui influent lobbyst al medicamentelor. Acesta este fiul fostului șef al DIE Viena și ginerele lui Triță Făniță. Vlad Voiculescu a primit bursă de studiu la Viena de la o fundație la care unchiul său era în conducere. A angajat la Ministerul Sănătății foști colaboratori ai unchiului său. Tatăl lui Vlad Grigorescu este asociat cu oameni importanți ai serviciilor din zona petrolului. Principalul colaborator al lui Dragoș Pîslaru este un ofițer din fosta DIE. Ambii soți Adrian Iordache și Iulia lordache, fondatorii PLUS, sunt copiii unor foști ofițeri de securitate. Tatăl lui Adrian Iordache este un personaj cheie în Afacerea "Țigareta”. Tatăl Iuliei Iordache a fost un personaj important în afacerea Hidroelectrica". Și tot așa. 

La începutul anului, în luna martie, Vlad Voiculescu a recunoscut că tatăl său a fost colaborator al Securității și că este rudă cu Nic Voiculescu, un cunoscut lobbyst pe piața medicamentelor, și fondator al Institutului Aspen în România, alături de Mircea Geoană. Și a declarat că nu va mai candida!

Deși după ce a fost nevoit să se confrunte cu aceste acuzații a anunțat că se retrage din cursa pentru primărie iată că acum, ca și când nici ustoroi n-a mâncat nici gura nu-i miroase, reapare lipit pe afiș alături de Nicușor Dan, cu pretenția de a fi viceprimar al Capitalei. Cine va conduce Capitala, ei sau Dinozaurii Securității din spatele USR-PLUS? Și, se mai pune o întrebare de ce toți acești puiuți de securiști vor să ne ofere cu forța ideologia LGBT cu fondul anticreștin moștenit de la NKVD? A fost o condiție a recrutării lor sau tot acest cocktail molotov bolșevico-securistic s-a răspândit între ei ca o molimă la care singurul remediu accesibil nouă este votul pentru extirparea virusului?

 

Băieții care intrau cu dosul prin budele NATO și piticii lor făcuți în eprubetă

Și colegul nostru Victor Roncea se întreba într-un editorial intitulat Piticul Vlad Voiculescu, baiatul cu cancerul USR:

"Urmărindu-i cariera catifelată nu mă pot întreba decât a mia oară de ce băieții care odinioară intrau cu dosul prin budele NATO pentru a culege fructuoase rezultate banale și pe cale orală pentru marele prieten și tovarăș de la Răsărit, se încăpățânează azi să ne livreze pe interne, „la tot poporu'", pitici făcuți în eprubetă, pe bandă, în laboratoarele cu ștaif occidental dar pline de cocote masculine instruite prin canalele orientului nu foarte îndepărtat. Vorba-ceea: afară-i vopsit gardul, pe masă cârtița cât leopardul. Venit tocmai de la Erste să salveze biata noastră țărișoară, Vlăduț Voiculescu, un fel de clonă mai tinerică de-a lui Julien Cioloș, pare să aibă același pedigree și să se încurce la fel de tare în gradele de rudenie ale foștilor șefi de rezidență DIE de la Viena ca și Cioloș cu Vulpea lui. Un alt mare salvator, Dan Barna, are și el o soție căreia-i vine salariul pe conducta OMV tocmai de la Viena. Ce mi se pare rușinos este că Olguța Dana Totolici - Barna primește pe an de la OMV cu 9700 de euro mai puțin decât încasa soția lui Mihai Răzvan Ungureanu. Ceea ce denotă, totuși, o ierarhie".

Dar să vedem opinia Contelui:

"Mascarada votului de duminica. Jocurile au fost facute!"

Statul paralel a ales deja în locul bucureștenilor. Primar General va fi Nicușor Dan!

Paralelul de la Cotroceni a dat ieri mesajul. Indirect, cu manta, fără viu grai. Printr-un comunicat institutional, atât cât să priceapă cine trebuie, iar domnia sa să nu poată fi transformat în protagonist de clip electoral.

Ordinul a început să fie executat de îndată. SRI, STS, BEC și alte structuri cu pârghii decisive în "modelarea” alegerilor și-au activat imediat "procedurile speciale”. Ceea ce nu a dat greș la ultimele prezidențiale și europarlamentare va funcționa fără cusur și duminică, cel puțin în București.

În mod normal, în contextul actual, un candidat precum Nicușor Dan nu ar avea nicio șansă să câștige, pe bune, primăria Bucureștiului. Moliciunea personajului, dezvăluirile compromițătoare mai mult decât credibile despre procesele sale l-ar elimina fără îndoială dintre favoriți. Doar că aceste două puncte slabe ale lui Nicușor Dan devin pentru "eminențele cenușii ale statului paralel”  exact atuurile decisive care să-l facă alesul lor. Și dacă ele l-au ales, el va fi! Indiferent ce vor conține urnele.

Democrația: "o vorbă de dânșii… invocată”.

De ea vor râde tare și la parlamentare.

Așa că să ne calmăm! Jocurile au fost făcute! Urmăriți sondajele de casă ale liberalilor și veți descoperi printre ele inclusiv rezultatul de duminică al votului pentru București. Exact ca la europarlamentare, când, cu o precizie microscopică, s-a anticipat și intrarea PMP-ului, și ieșirea ALDE, totul pe principiul alibiului perfect: "păi ce vă mirați? N-a spus și sondajul X același lucru?”.

Principalul perdant, pe persoană fizică, din toată această oribilă "inginerie electorală” pusă la cale pentru câștigarea cu orice preț a trofeului București va fi Nicușor Dan.

Ce va pierde? Se va pierde pe sine!

De unde, până acum, era el însuși, cu Asociația lui, cu procesele lui, cu rețeta lui de estorcare a investitorilor imobiliari, acum va deveni "al lor”. Al păpușarilor din statul paralel. Șantajabil, șantajat, remorcat de un partid corupt și fără scrupule, va păți exact ce-a pățit Florin Salam cu interlopii din clanul Duduianu. Preluat și obligat la o formă de sclavie tradusă prin "lucrezi pentru noi, câștigi pentru noi”.

Căci, așa cum am afirmat și în articolul anterior, guvernanții noștri actuali folosesc exact aceleași metode de cucerire și consolidare a puterii ca și clanurile interlope. S-a văzut deja, se va vedea în continuare.

Votul de duminică de la București și din marile orașe ale țării va fi o mascarada. Pusă la cale cu obiectivul ca până în decembrie 2020 România să fie acaparată total de clanul "alianței de dreapta”.

După care va urma dictatura iohannisto – liberală, care ne va face să-l regretăm până și pe Traian Băsescu.

Și totuși există o vulnerabilitate majoră în planul lor: efectele imprevizibile ale pandemiei. Să scoți o țară întreagă la un vot – mascaradă, doar ca să încerci să-ți legitimezi trișeria, presupune asumarea unui risc deloc neglijabil: posibilitatea îmbolnăvirii masive a populației, cu consecințe imprevizibile asupra moralului și reacției oamenilor.

O singură veste bună am în acest articol pentru cititorii mei: fără excepție, dictaturile se autodistrug. Iar când dictatorul este de nivelul lui Klaus Iohannis, această autodistrugere se poate produce în orice clipă.

Contele de Saint Germain