ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Direcția Națională Anticorupție a clasat acuzațiile față de Dinu Pescariu și Claudiu Florică, în dosarul Microsoft. Cei doi scapă de urmărirea penală pentru fapte de dare de mită şi cumpărare de influenţă, după ce aceştia au denunţat faptele pe care le-au comis.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Anchetatorii au clasat cauza și față de Dragoş Stan.

Motivul pentru care anchetatorii au decis clasarea cauzei faţă de cei trei este acela că aceştia au fost martori denunţători şi le-au spus încă de la începutul anchetei procurorilor faptele pe care le-au comis în trecut, informează B1tv.ro.

În același dosar, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, fostul ministru Gabriel Sandu şi primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au fost trimişi în judecată în 23 martie, pentru fapte de corupţie în legătură cu modul în care au fost atribuite licenţe Microsoft, timp de zece ani.