ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul Național al Audiovizualului a somat Radioul Public din cauză că actorul Dan Puric spus în emisiunea “Maraton de duminică” din 13 octombrie că România este “un cuib mafiotic”, informează Mediafax.

În emisiunea respectivă, Dan ăcut mai multe afirmaţii, precum: “Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic”, “nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc”, “sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social”.

Scandalul emisiunii “patru nunți și o provocare” continuă: stenograma ședinței CNA în care s-a decis NESANCȚIONAREA postului Pro TV

În emisiune, moderatorul Alexandru Rusu i-a spus lui Dan Puric: “Am să spun că apelativele vă aparţin, pentru a nu risca o amendă”.

Însă membrii CNA au considerat că moderatorul emisiunii nu i-a solicitat invitatului să spună ce probe are în susţinerea afirmaţiilor făcute.

CNA a amendat Antena 1 pentru afirmațiile lui Cheloo adresate unui concurent homosexual

Scandal la CNA: doi membri acuză “manelizarea pieței radio” și favorizarea cultului adventist prin acordarea de licențe politic