După 4 ani, actorii şi publicul vor păşi din nou în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Sâmbătă, 18 aprilie, este ziua cea mare pentru cea mai importantă scenă a Teatrului Românesc.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Dan Puric este regizor şi actor în prima piesă ce se va juca în noua sală mare, „Înşir-te mărgărite”: "E un moment de istorie pentru că s-a renovat, s-a făcut. Îmi place că s-a făcut așa, în dimensiuni totuși clasice".

Lucrările de restaurare a Teatrului Național au început în aprilie 2011 și au vizat consolidarea și modernizarea clădirii, fațada edificiului revenind la forma inițială, de diniante de lucrările de remodelare din anii 80.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews