ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului Paginademedia.ro, Dan Diaconescu marturisește că își va face din nou apariția in televiziune prin intermediul unei emisiuni ce va fi difuzată de România TV.

Dan Diaconescu descrie natura colaborării  pentru Paginademedia.ro. “Nu este vorba de o emisiune la România TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, înregistrat în Italia, este preluat de România TV, între orele 23.00 şi 6.00, de luni până duminică. Dar relaţia este şi inversă. România TV difuzează şapte ore de emisie cu mine în România, iar eu preiau şapte ore de la ei şi le difuzez în Italia. În dreapta sus, pe ecran, va fi sigla România TV, iar în stânga va apărea sigla OTV".

Colaborarea dintre Dan Diaconescu si postul de televiziune a fost posibilă deoarece acesta consideră că Romania Tv se apropie cel mai mult de modelul OTV: “Pe studii s-a arătat că România TV a luat cel mai mult din publicul OTV. Dintre posturile de ştiri, România TV se apropie cel mai mult de modelul OTV. Dacă ne uităm şi la celelalte posturi, în general, multe s-au luat după OTV. Ţii minte când spuneam că voi oteviza televiziunile din România? Cred că am otevizat România mai repede decât mi-am imaginat“, mai precizeaza Dan Diaconescu pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea va fi difuzată de luni până duminică, între orele 23:00 şi 6:00 si va aborda subiecte diverse, dar în primul rând politice şi de actualitate precum cazurile Mircea Băsescu – Bercea Mondialul şi Dan Voiculescu. Dan Diaconescu insistă asupra faptului că nu vor exista resticţii politice: “De exemplu, acum este cazul cu înregistrările dintre Ponta şi Băsescu, pe care România TV nu le-a dat. Eu le-aş fi dat la mine dacă aveam emisiunea. Publicul va avea multe surprize. Invitaţii vor vorbi ce vor vrea în emisiune, indiferent că sunt lucruri împotriva lui Traian Băsescu sau împotriva lui Victor Ponta. Va fi foarte liberă“, a explicat Diaconescu pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea va începe în această seară iar primul invitat este Florin Călinescu.