ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Generalul Dumitru Dumbrava, creatorul campului tactic si unul din cei mai importanti pioni ai statului paralel, tocmai a fost trecut in rezerva. Conducerea SRI mai face un pas important pentru democratizarea serviciului. Eforturile tuturor celor ce au iesit sa lupte public cu abuzurile incep sa dea roade. Dumbrava trebuie de urgenta investigat pentru faptele sale si tras la raspundere penala. Nimeni nu va fi protejat, nici de serviciu, nici de partenerii externi.
Bye, bye Mitica”, scrie fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, pe blogul Romania30.ro.
 
Într-un interviu acordat în aprilie 2015, pentru juridice.ro, Dumitru Dumbravă lăsa de înțeles că instanțele constituie ”câmp tactic” pentru SRI și afirma că Serviciul urmărește unele dosare până la soluționarea lor definitivă, aserțiuni care au provocat proteste din partea mai multor asociații ale magistraților. ”Dacă în urmă cu câțiva ani consideram că ne-am atins obiectivul odată cu sesizarea PNA, de exemplu, dacă ulterior ne retrăgeam din câmpul tactic odată cu sesizarea instanței prin rechizitoriu, apreciind (naiv, am putea spune acum) că misiunea noastră a fost încheiată, în prezent ne menținem interesul/atenția până la soluționarea definitivă a fiecărei cauze”, declara Dumbravă în interviul menționat, potrivit Mediafax.