ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colonelul Daniel Dragomir susține că George Maior reacționează agresiv din cauza adevărului spuselor lui Giuliani, după ce ambasadorul României în Statele Unite acuzase un lobby în spatele scrisorii adresate Președintelui Iohannis.
 
„George Maior a luat-o pe ulei”, scrie Daniel Dragomir pe Facebook. „Tovarășul Maior iese în linia lui Dan Barna, și el la baionetă, îl atacă pe Giuliani despre care zice că "nu știe dacă mai e avocatul lui Trump” și acuză lobby PSD și bani plătiți ca să nu știu ce. 
 
Cred că e nevoie și de un test de alcoolemie în politică românească: tovarășe Maior, ești ditamai ambasador la Washington și nu mai știi cine e șeful echipei de avocați a Președintelui SUA? Mai pune niște gheață. 
 
Tov Maior, nu ai înțeles nimic din relația cu SUA, dacă tu crezi că poți să-l acuzi pe Giuliani că a luat bani ca să scrie ce? Că tu ai semnat cu mânuța ta odioasele protocoale secrete? Păi asta știe toată lumea. 
 
Au sărit ca arși toți acoperiții lui Maior / Coldea de la UM Digi, UM Pro Tv, UM G4Media, UM EVZ, UM RTV. Foare bine. Deconspirați-vă. 
 
Să ajungi să îl acuzi pe Giuliani de corupție îmi arată că echipa Maior, Coldea, Kovesi, Dumbravă și acoliții a luat-o pe ulei. Rău,” a continuat Dragomir.
 
PS. Tov Maior, vezi mai bine ce faci cu denunțurile alea pe care le ai la DNA (știi tu care) și plângerile penale de la Parchetul General. Și George, George, bag-o și pe aia cu rușii”, își încheie postarea Daniel Dragomir.