ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Simona Halep și Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Anunțul a fost făcut de antrenorul australian și confirmat de numărul 1 mondial.

„Aș vrea să anunț că eu și Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce țin de familia mea”, a anunțat Cahill, într-un mesaj pe Instagram, citat de WTA.

Simona Halep a confirmat și a completat mesajul antrenorului care a ajutat-o să obțină primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros: „Îți mulțumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă și incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îți urez ție și familiei toate cele bune și sper să ne vedem curând”.

După o perioadă în care m-am gândit foarte mult,  după multe discuții și după mulți ani în care am petrecut peste 30 de săptămâni pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauză de 12 luni din a mai antrena pentru  a-mi susține copiii, care intră într-o perioadă importantă a vieții, fiind în ani terminali la liceu.

Vreau să-i mulțumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Empatia ei, personalitatea sa, etica în munca pe care o depune, generozitatea și profesionalismul m-au făcut să stau alături de ea cu plăcere, din postura de antrenor.

Este o femeie tânăr cu clasă și o persoană pe care o respect mult, ceea ce e mult mai important decât orice rezultat obținut.

Am avut un job de vis și vreau să-i mulțumesc pentru că a făcut să fie așa, dar și pentru oportunitatea de a lucra cu cineva talentat și dedicat precum este ea”, a transmis Darren Cahill.