ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar că a primit o invitaţie în acest sens de la Administraţia Prezidenţială, scrie Mediafax, care citează ziarul online Gândul.
"Am primit invitaţia de a participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar nu o pot onora", a spus Antonescu. Preşedintele Senatului României va fi prezent în prima parte a zilei la parada militară de la Arcul de Triumf.

Nici în programul anunţat al premierului Victor Ponta pentru ziua de 1 Decembrie nu figurează, până la acest moment, o participare la recepţia de la Palatul Cotroceni, informează sursa citată.

La Palatul Cotroceni urmează să aibă loc, duminică, de la ora 18:00, recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Citeşte şi De 1 Decembrie, în Bucureşti: Defilare internaţionalistă, tren regal, desfătări culinare

şi După 66 de ani, Regele Mihai I ar putea asista din nou la parada militară de Ziua Națională a României

Sursa foto: ziuaveche.ro