ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anne-Marie Casson, în vârstă de 46 de ani din Doncaster, Marea Britanie, a șocat o lume întreagă când a anunţat că, anul trecut în iulie, a născut propriul nepot. Aceasta a fost inseminată artificial cu produsul rezultat în urma fertilizării unui ovul donat cu sperma fiului său, Kyle. După ce copilul s-a născut a fost adoptat de tatăl lui biologic, fiul mamei sale, informează Dailymail.co.uk.

[P] FAȚA NEVĂZUTĂ A HOMOSEXUALITĂȚII - comanda online

Fiul femeii, Kyle Casson, are 27 de ani şi este homosexual.Acesta nu avea o relaţie şi i-a fost foarte greu să găsească o mamă surogat. Astfel, el a rugat-o pe mama sa să îl ajute.

"Bebelușul nu are nicio legatură biologică cu mine, este doar nepotul meu. Dragostea pentru fiul meu m-a convins să trec prin această experiență", a declarat mama/bunica într-un interviu acordat unui post de televiziune britanic.