ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Bogdan Diaconu susţine că a fost ameninţat de extremiştii maghiari după ce l-a reclamat pe primarul din Sfântu Gheorghe.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Parlamentarul a postat pe pagina personală de Facebook şi câteva dintre ameninţările concrete primite prin intermediul site-ului de socializare.

Iată ce scrie deputatul:

"Cum mi-au urat extremiștii maghiari să nu mai văd lumina zilei și să fiu bătut de Garda Maghiară

Milogul de Antal Arpad s-a dus repede să se plângă la CNCD, la Parchet și la ambasade că a fost jignit pe facebook. Dacă eu de cinci ani de când m-am implicat în apărarea Constituției aș fi făcut plângeri ori de câte ori primeam amenințări și jigniri de la extremiștii maghiari ar fi trebuit să mă ocup numai cu acest lucru! Eu sesizez instituțiile statului numai pentru apărarea legii și a principiilor constituționale, nu pentru mine personal.

Iată numai câteva din mesajele ”de bine” primite de la fanii UDMR, foarte multe nu pot fi reproduse din cauza limbajului folosit de ei. Le postez doar pe cele în română, unul e și în maghiară în care suntem numți ”țigani”, dar sunt foarte multe indescriptibile în maghiară... Unde vedeți puncte puncte înseamnă că nu pot transcrie tot din cauza înjurăturilor oribile care îmi sunt adresate. Cum ar fi să mă duc să mă plâng la ambasade de ceea ce îmi scriu unii pe facebook?

KansasCity Oo
Dec 14th, 2:37pm
Bai patru ochi,lasami adresa unde stai sa iti trimit un unghur sa te vada un pic,…,uitate bine cand mergi pe strada ca sar putea sa nu mai vezi lumina zilei curand

Kopenetz Attila
Aug 8th, 11:01am
Stiu ca nu o sa raspunzi ca nai suficient sange unde ar trebui…te simti foarte sigur pe tine postand pe facebook prostii si lucruri ce nu-s adevarate , dar numai atuncea ai putea acumula respect daca te-ai bate cu Garda maghiara pana atunci iti urez toate cele rele

András Nagy
Dec 18th, 10:02am
Cigányok,cigányok"