ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, preşedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Roşca, a fost citat să se prezinte la DNA Ploieşti, fiind suspectat, împreună cu liderul PNL Azuga, că ar fi luat mită de la un om de afaceri căruia autorităţile locale i-au vândut un teren din Azuga, scrie mediafax.ro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti fac cercetări într-un dosar în care apar numele preşedintelui PNL Prahova, deputatul Mircea Roşca, şi cel al preşedintelui filialei locale Azuga a PNL, Gabriel Popescu, ancheta vizând vânzarea către un om de afaceri a unui teren din intravilanul staţiunii Azuga, care aparţinea domeniului public.

În acest dosar, deputatul Mircea Roşca, care este suspectat că ar fi luat mită de la omul de afaceri, a fost citat să se prezinte, marţi, la sediul DNA Ploieşti, pentru audieri, în timp ce Gabriel Popescu a fost audiat deja în acest dosar, scrie sursa citată.