ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, 21 noiembrie, la Casa de Cultură a studenților Universității București (Calea Plevnei nr 61 sector 1), va avea loc dezbaterea "Sunt gazele de șist o problemă națională?", informează Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene (GISCB).

Conferința este organizată în parteneriat cu Societatea Studenților Universității București și are ca scop generarea unei dezbateri publice la nivel naţional, pe tema gazelor de sist, cu participarea societății civile, alături de membrii G.I.S.C.B.

Printre invitați se numără: prof. univ. Afrodita Iorgulescu despre ilegalitatea acordurilor, geolog Georgeta Ionescu despre metoda folosită în explorarea gazelor de șist, inginer Ovidiu Tiron şi gl.bg(r) Rotaru Neculai (GISCB) despre noi aspecte privind gazele de șist în județul Vaslui.