ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, anunță site-ul oficial al grupării din Ștefan Cel Mare într-un comunicat.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Azi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Flavius Stoican şi finanţatorul echipei din «Ştefan cel Mare», Ionuţ Negoiţă. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului", se precizează în comunicatul citat.

Flavius Stoican a devenit antrenor al echipei Dinamo în septembrie 2013.

În acest sezon, în ultimele trei partide disputate de Dinamo, gruparea din Ștefan Cel Mare a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei României de către divizionara secundă CS Mioveni şi a pierdut partidele de campionat cu Steaua, scor 0-3, şi FC Viitorul, scor 2-3.