ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"E o rușine să constatăm că președintele României, dar nici Ceaușescu, nici Antonescu, nici Zelea Codreanu, n-a făcut-o nimeni, să creezi o mafie în fruntea statului, să folosești instrumentele statului, pentru a fura sume faraminoase. Cred că marii producători din Cocaină din America de Sud sunt invidioși: acolo se luptă pentru câteva milioane, aici se furau cu zeci de milioane", a spus Nicolae Breban.


Academicianul nu i-a scutit nici pe Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu de critici aspre, chiar dacă a susținut că cei doi i-au fost prieteni.

Despre Traian Băsescu, academicianul Nicolae Breban, a spus că i-a făcut invidioși pe traficanții de droguri din America de Sud.

Nicolae Breban a catalogat perioada în care Horia Roman Patapievici a condus Institutul Cultural Român ca fiind una "catastrofică".



VIDEO TVR: