ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a "dispărut" în timpul vizitei pe care subsecretarul de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a efectuat-o în România, însă reapare imediat ce reprezentantul SUA a plecat. Astfel, Ponta va fi prezent, duminică seara, în platoul postului Antena 3, fiind invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei.

De altfel, în zilele în care a fost de negăsit, liderul PSD şi-a făcut timp pentru a-i ura "La mulţi ani" lui Gâdea printr-o postare pe un site de socializare. Victor Ponta a "dispărut" înainte ca doamna Nuland să ajungă în România, nici măcar colegii din Guvern neştiind unde s-a aflat premierul. În absenţa şefului Guvernului, subsecretarul de stat american s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean.