ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru început, Vlad Mixich în Hotnews dă indicaţiile preţioase, pentru că părinţii nu trebuie speriaţi; trebuie început gradual: "Da, trebuie să fii foarte dur cu un părinte care refuză să-şi vaccineze copilul antipoliomielită. Sever cu cel care refuză să-şi vaccineze copilul cu ROR, dar înţelegător în cazul unui vaccin HPV."

Cei care au scris studii şi chiar cărţi (inclusiv în România a fost publicată o carte a unui medic cu reputaţie, dna Todea-Gross Christa), în care se arată că abuzul vaccinist a dus la o explozie fără precedent a bolilor neurologice şi al autismului, ca în România se face vaccin obligatoriu contra TBC de jumătate de secol şi cu toate astea avem rata cea mai mare de TBC din Europa, sunt lapidaţi în presă şi chiar de către medici sau reprezentanţi ad hoc ai "comunităţii ştiinţifice".

Dna dr. Christa T.Gross a fost salvată de dl. prof. Vasile Astărăstoae, presedintele Colegiului Medicilor, care a blocat acţiunile punitive împotriva dumneaei pornite de la "coledzi", pe motivul libertăţii de expresie academică. Dupa câte ştiu, în urma presiunilor, dna. dr. Christa Todea Gross a plecat din ţară. Nu am informaţii certe dacă definitiv sau temporar.

Deşi în SUA, în faţa exploziei de autism şi a proceselor (5.000 de cazuri la Curtea Federală solicită despăgubiri pentru vaccin legate de autism, in medie cam 1 milion de dolari pe caz), a fost interzis Thimerosalul (Mercurul) din vaccin în cateva state, la noi nimeni nu-şi pune această problemă. Deşi acum un deceniu în SUA era un caz de autism la 10.000 de copii, iar acum avem un caz la 150 de copii - explozia are proporţii de epidemie -, ( nota bene, în România NU EXISTĂ NICIO STATISTICĂ asupra incidenţei autismului, însă vedem atâtea cazuri în jurul nostru) "comunitatea ştiinţifică", bine prelucrată de Big Pharma - care are câştiguri gigantice din vânzări -, nu are decat sporadic şi la nivel individual reflexul dubitaţiei, răspunsul la această provocare fiind stopat în fașă. Medicilor şi cercetătorilor în domeniul medical le este frică să-şi mai spună opiniile, pentru că stiu că se declanşează imediat campanii împotriva lor până la desființarea socială.

Cel mai mare sponsor al vaccinării mondiale este miliardarul Bill Gates, iar numai în cazul Romaniei s-au cheltuit sume considerabile ca să fie implementat vaccinul anti-HPV (Gardasil).O cablogramă din 30 mai 2008 spune că vizita fostului Secretar de Stat Madleine Albright la Bucureşti "a fost sponsorizată de compania farmaceutică Merck", după cum a dezvăluit scandalul Wikileaks. Vaccinul se impune în colonie de la cel mai înalt nivel.
Cred că nu trebuie să mai întrebăm cine stă în spatele noii campanii prin care părinţii ar trebui să fie obligaţi ca să-şi vaccineze copiii. Dogma este susţinută printr-un lobby finanțat masiv, exact ca şi în cazul ideologiei LGBT şi a "educaţiei sexuale", pe acelaşi tipic.

Globalismul ne vrea numai Binele.