ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi parlamentari britanici, laburistul Keith Vaz şi conservatorul Mark Reckless, şi-au petrecut prima zi din 2014 pe un aeroport londonez, aştepând "invazia" imigranţilor români şi bulgari după deschiderea pieţei muncii.

Cei doi au dorit sa vadă "cu propriii ochi", după cum relatează jurnalistii britanici, care sunt procedurile şi câţi imigranţi le vor "cotropi" ţara.

Au întâmpinat astfel primul avion sosit în Marea Britanie din România in anul 2014 doar pentru a constata că acesta nici măcar nu este plin.

Românii şi bulgarii pot munci FĂRĂ RESTRICŢII în toate ţările UE începând cu 1 ianuarie

Mai mult decât atât, majoritatea călătorilor aveau locuri de muncă în Anglia de o bună bucată de timp şi nu făceau altceva decât să revină la servici după Sărbătorile de iarnă.

Englezii se tem că ţiganii din România vor crea probleme: Cerşesc agresiv şi îşi fac nevoile în faţa caselor oamenilor

Astfel, cei doi parlamentari au recunoscut în faţa zecilor de jurnalişti prezenţi de asemenea pe aeroportul Luton, ca nu există o "invazie" a românilor şi bulgarilor şi că nici nu sunt semne că aceasta ar avea loc în săptămânile şi lunile următoare.