ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victorios în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, magnatul republican Donald Trump a fost declarat „Personalitatea anului 2016” de cunoscuta revistă Time.

Donald Trump, care a obținut o victorie fără drept de apel la alegerile prezidențiale de luna trecută a fost ales drept "personalitatea anului" deoarece, a explicat directoarea publicației, Nancy Gibbs, " a sfidat toate așteptările, a rupt toate convențiile și a reușit să înfrângă două partide politice". 
 
"În lumea politică americană nu s-a mai văzut o persoană care să fie atât de puțin convențională", a mai spus Gibbs.

Pe lista scurtă a finaliștilor s-au regăsit contracandidata sa democrată Hillary Clinton, președintele rus, Vladimir Putin, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, președintele Recep Tayyip Erdopgan și premierul indian Narendra Modi. Dar și britanicul Nigel Farage, care ca lider al Ukip, a condus campania de ieșire a Marii Britanii din UE.

La scurt timp după anunțul făcut de Time, Donald Trump s-a declarat „încântat”, considerând că alegerea sa ca personalitate a acestui an reprezintă o „mare onoare”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews