ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Dorel Vişan a declarat că a fost impresionat de prezenţa lui Victor Ponta la ceremoniile legate de comemorarea sacrificiului lui Brâncoveanu.

"Țara trebuie așezată pe normele noastre naționale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume", a afirmat Dorel Vișan în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

De asemenea, acorul consideră ca Ponta este singurul candidat la alegerile prezidenţiale care o strategie clară.

"Sunt mai multe drumuri pentru președinție, dar este o singură cale. Este calea omului care are puterea de a nu lucra pentru un scop despre care știe de la început că nu este bun. (...) Din câte se vede, sunt foarte puține posibilități de a se schimba prezidențiabilii noștri. Președintele trebuie să aibă șase calități: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj și strategie. Dintre toți candidați, singurul care are strategie este Victor Ponta", a spus Dorel Vișan.