Magistrații Tribunalului București au decis, luni, să acorde un nou termen de judecată în dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece în această cauză nu a fost repartizat încă un nou judecător după pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu.
 
„Așa cum era de așteptat, justiția își urmează cursul. 3 ani de la Colectiv, 65 de morți, nici un vinovat, nici un proces pe rol” a scris pe Facebook Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010 și părintele unui tânăr mort în incendiul de la Colectiv, citat de Mediafax.
 
Reprezentanții victimelor din incendiul Colectiv au acuzat de nenumărate ori tergiversarea dosarului. La finalul lunii august, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a lui Valeriu Mihail Terceanu, care s-a pensionat cu data de 3 septembrie. Dosarul Colectiv a fost trimis în judecată de procurori încă de pe 28 aprilie 2016.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.