ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecarea dosarului în care Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu şi fiica acestuia Camelia sunt judecaţi pentru şantajarea fostului administrator al RCS&RDS Ioan Bendei a fost amânată, iar judecarea va fi reluată pe 10 decembrie, în condiţiile în care firmele implicate în cauză nu au avut reprezentanţi la termenul de miercuri, scrie Cotidianul.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"S-a amânat pentru că, fiind vorba despre o procedură specială, tragerea la răspundere penală a unor persoane juridice, atât timp cât nu este asigurată reprezentarea - pentru că persoana juridică nu este o fiinţă vie, este o entitate juridică care participă în proces doar prin reprezentantul ei legal sau convenţional -, nu este îndeplinită nici procedura de citare, pentru că citarea se realizează la locuinţa mandatarului, de aceea era obligatorie fixarea unui termen", a declarat avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiţă Mateuţ.

Avocatul lui Voiculescu a solicitat instanţei efectuarea unor copii ale înregistrărilor telefonice aflate la dosar.

Dan Voiculescu nu a fost prezent la termenul de miercuri, acesta depunând, în 6 noiembrie, o cerere la dosar prin care a solicitat să fie judecat în lipsă.