ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, două persoane au fost rănite în sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 5, după ce din tavan s-au desprins bucăţi de rigips, unul dintre răniţi fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, conform Mediafax.

Marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că în jurul orei 09:15 o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că la sediul din Bulevardul Kogălniceanu nr. 8 al Direcţiei Impozite şi Taxe Local Sector 5 sunt doi răniţi, după ce s-a desprins o bucată de rigips din tavan.

Una dintre cele două persoane a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, aceasta având zgârieturi la cap şi dureri abdominale, iar cealaltă persoană, care nu avea răni pe corp, a fost investigată la faţa locului, aceasta refuzând să fie transportată la spital, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Directorul executiv al Poliţiei Locale Sector 5, Bogdan Georgerscu, a declarat că de la un etaj superior pe coloana ţevilor de apă a căzut o cărămidă, care la impact a desprins bucăţi de rigips din tavan, la parteerul clădirii.

În urma incidentului, activitatea cu publicul nu a fost întreruptă la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 5.

Inspectori de la ITM Bucureşti vor merge la sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 5, pentru a stabili cum s-a produs incidentul şi dacă acesta poate fi încadrat ca accident de muncă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews