ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale, nu crede că DNA acţionează împotriva guvernului condus de Victor Ponta.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

El admite totuşi că anchetele procurorilor anticorupţie au îngreunat activitatea instituţiilor publice, deoarece cei responsabili verifică mult mai atent documentele pe care le semnează.

"Nu este o presiune din zona DNA, este o presiune mediatică, nu ştiu dacă neapărat firească. Orice guvern este sub o presiune mediatică, orice guvern din orice ţară. Există o oarecare ezitare din partea funcţionarilor atunci când trebuie să semneze nişte documente. Nu înseamnă neapărat că nu semnează, se uită mult mai atent pe ele şi de aici apare o oarecare întârziere. Documente care se semnau după o zi-două de analiză, acum se semnează după cinci-şase zile. Dar nu putem spune că simţim o presiune a DNA-ului pentru că DNA nu are acţiuni împotriva Guvernului. Sunt acţiuni pe care procurorii le desfăşoară pe baza unor probe, este job-ul lor", a declarat Dragnea la Digi24.