ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul lui Robert Downey Jr consumă droguri de la vârsta de 12 ani, acum fiind internat într-o clinică de dexintoxicare, a anunțat contactmusic.com.

În vârstă de 20 de ani, Indio Downey a fost arestat duminică pentru posesie de cocaină, în West Hollywood, California, iar tatăl său l-a convins să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

"Indio consumă droguri precum heroina şi cocaina de opt ani", a declarat un apropiat al familiei Downey pentru MailOnline."Avocaţii tatălui său speră să se poată ajunge la o înţelegere când va veni vremea procesului", a spus aceeaşi sursă.

Robert Downey Jr.a afirmat că fiul său "probabil a moștenit" înclinația sa spre consum de droguri și că acum beneficiază de sprijinul familiei pentru a se vindeca.

"Există un mare sprijin şi înţelegere din partea familiei şi suntem hotărâţi să facem front comun cu el şi să îl ajutăm", a spus actorul american.

Robert Downey Jr., la rândul său, a avut mari probleme cauzate de dependenţa de droguri şi alcool, în urmă cu 20 de ani. În acea perioadă, starul american a fost internat de multe ori în clinici de dezintoxicare, dar a ajuns şi de câteva ori în arestul poliţiei şi chiar la închisoare.