ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, l-a atacat dur pe preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu.

Dragomir îl acuză pe acesta că a orchestrat schimbarea lui din fruntea Ligii si spune că Sandu va ramâne la conducerea fotbalului românesc şi după ce va renunţa la funcţia de preşedinte al FRF.

"Mircea Sandu a fost în spatele debarcării mele de la LPF. El a orchestrat totul. Chiar dacă a anunțat public că se va retrage anul viitor de la șefia FRF, eu cred că tot el va conduce federația. Toți cei care vor veni la FRF, cu excepția lui Anghel Iordănescu, vor fi niște marionete. Inclusiv Gică Popescu.

Până la urmă, cine e Gică Popescu? E un fost mare fotbalist al României și, în prezent, un băiat înalt și prezentabil, dar ce a condus el? Va fi marioneta lui Sandu! Ce, va avea vreun cuvânt de spus în fața lui? Ce știe Gică Popescu să facă, ce știe el din arta conducerii", a spus Dumitru Dragomir la Antena 3.

Dragomir nu mai este preşedinte al LPF de la jumătatea lunii noiembrie, când a pierdut alegerile în favoarea lui Gino Iorgulescu.