ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce i-a expirat interdicţia de a intra în România, deputatul maghiar şi vicepreședintele Jobbik Istvan Szavay a început o serie de conferinţe prin Transilvania menite a relua legătura cu cele opt organizații ale partidului din România.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Istvan Szavay a venit pentru prima dată în România la Satu Mare, scrie Vocea Transilvaniei. Deputatul maghiar a lăudat organizația din Satu Mare care este ”una atașată de valorile Jobbik” și care de 15 martie a împărțit prin județ simboluri naționale maghiare. Jobbik este singurul partid din Ungaria care acceptă în structurile de conducere și persoane din afara țării, liderul din Satu Mare fiind membru al Biroului Permanent.

Acesta a cerut Guvernului Ungariei să ia atitudine față de inserarea în strategia de apărare a României a pericolului reprezentat de mișcările autonomiste maghiare.