ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lewis Hamilton, multiplu campion mondial de Formula 1, a lovit cu mașina trei autovehicule parcate în Monaco, au anunțat autoritățile Principatului.

Pilotul de Formula 1, care locuieşte la Monaco, a făcut public pe contul său de Instagram accidentul în care a fost implicat, unul fără victime.

Hamilton a susţinut că a lovit doar o maşină parcată şi că accidentul a avut loc luni seară, însă presa engleză a aflat că incidentul s-a produs marţi, spre dimineaţă, în jurul orei 3.30.

"Piciorul domnului Hamilton a alunecat pe pedalele de frână şi ambreiaj, iar maşina sa a lovit alte trei vehicule parcate. A fost testat pentru alcool, dar rezultatul a fost negativ", a declarat un purtător de cuvât al poliţiei din Principat, pentru The Telegraph.

Pilotul de la Mercedes, care şi-a asigurat de curând al treilea titlu mondial din carieră, a recunoscut că a provocat accidentul din cauza oboselii acumulate după o săptămână şi jumătate de petreceri.

Din această cauză, Hamilton a fost nevoit să plece în Brazilia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Sao Paulo, cu o zi întârziere faţă de programul prevăzut.