ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a reconfirmat sprijinul României pentru continuarea misiunilor din Bosnia şi Herţegovina, Mali şi Somalia. Duşa a făcut aceste afirmaţii la reuniunea informală a miniştrilor Apărării din UE:

"Ne respectăm angajamentul de a contribui la aceste misiuni şi la operaţionalizarea contribuţiei apărării la strategiile şi politicile UE privind dezvoltarea capacităţilor statelor partenere".

Ministrul Apărării a subliniat faptul că reuniunea din decembrie 2013 a marcat decisiv un proces de consolidare a Politicii de Securitate şi Apărare Comună pe termen mediu şi lung.

"Anul 2014 este un an definitoriu pentru configurarea şi demararea procesului de implementare a sarcinilor trasate. România este implicată activ în realizarea obiectivelor Politicii de securitate şi apărare comune", a spus Duşa, citat de MApN.