ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Minunea minunilor la Oradea. Regia de transport local a cumpărat foarte ieftin un utilaj care cârpeşte pe loc gropile apărute lângă linia de tramvai. Şoseaua arată ca în palmă după câteva minute, cu materialul deja existent.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Maşinăria foloseşte asfaltul deja existent. Îl topeşte pe cel ridicat în unele zone şi plombează cu el găurile din şosea. Fără să închidă strada şi să dea peste cap circulaţia. „Avem porțiuni reparate deja cu acest echipament”, a spus Istvan Csuzi, directorul companiei de transport local din Oradea pentru digi24.ro.

Avantajele utilizării acestui dispozitiv sunt nenumărate. „Gropile care apar în carosabil să fie reparate pe loc fără ca sa trebuiască să facem alte investiții ulterioare”, a spus Viorel Pop, directorul tehnic al companiei de transport local din Oradea. Gropile din zona liniilor de tramvai dădeau de ani de zile bătăi de cap şoferilor de la Oradea.

Pentru alţi primari care vor face ochii mari la vederea minunii, cei de la Oradea le dau un pont. Au cumpărat maşinăria din Polonia. Cu 1.500 de euro.