ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băieţel de 5 ani, bolnav de leucemie, a fost, pentru o zi, eroul oraşului San Francisco, după ce a îmbrăcat costumul personajului de benzi desenate favorit, Batman, şi s-a luptat cu răufăcătorii, în uralele a mii de spectatori.

Miles Scott, diagnosticat cu leucemie la vârsta de 18 luni, s-a luptat cu infracţionalitatea alături de un Batman adult, evenimentul fiind organizat de fundaţia "Make a Wish" (Îndeplineşte o dorinţă), care luptă să îndeplinească visele copiilor cu boli grave.

Departamentul de Poliţie din San Francisco s-a alăturat cauzei şi a pus la cale fals jaf al unei bănci, dând ocazia micului super-erou să salveze situaţia şi, o dată cu ea, ziua celor mii de fani care au venit să aclame.

Miles Scott, a cărui leucemie este in remisie, a primit, de asemenea, cheile oraşului San Francisco, din mâinile primarului lui Ed Lee.

http://youtu.be/8m2Ulis2ubw