ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă imigranții și descendenții lor sunt musulmani practicanți, votul lor în alegeri se duce tot spre partidele de stânga ce propovăduiesc multiculturalismul și corectitudinea politică, titrează Evenimentul Zilei. 
 
Mai întâi, politicienii și oameni de afaceri au încurajat imigrația pentru a obține forță de muncă ieftină pentru marile corporații. S-a urmărit profitul, nu crearea unui model de conviețuire. Apoi, globaliștii au văzut în imigranți posibilitatea de a-și consolida și spori puterea prin vechea formulă „divide et impera”. Mai precis, au inventat un inamic în interiorul granițelor pentru popoarele albe europene, prea inteligente și prea mândre să fie aservite cu ușurință.
 
Iar planul are succes. Până să ajungem, însă, la rasa mixtă visată de Kalergi sau la războiul civil dintre musulmani și europeni profețit de profesorul belgian Engels, ar fi bine să ne oprim puțin la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Europa. Iar Molenbeek este un exemplu perfect, scrie EVZ într-un articol pe care îl puteți citi integral AICI.