ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părinții vor fi judecați săptămâna aceasta de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la reclamația unui transsexual și a Asociației ACCEPT, care promovează drepturile LGBT, scrie Evenimentul Zilei.  
 
„Anunțul de sâmbătă al PSD, că referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, vine pe fondul chemării, săptămâna aceasta, la judecata Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a organizației părinților din județul Vrancea, care are nu mai puțin de 26.000 de membri, a inspectorului școlar din același județ, a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române, a decanului baroului Vrancea și a purtătorului de cuvânt al Coaliției pentru Familie. Toți aceștia au fost reclamați la CNCD de către un transgender, care le-a vorbit, în februarie, la 300 de elevi din Vrancea despre faptul că identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, și ACCEPT, un ONG care promovează drepturile persoanelor LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender) din România.
De remarcat că ACCEPT este partener oficial CNCD într-un proiect amplu de combatere a discursului religios în țara noastră, ceea ce l-a făcut, ieri, într-o conferință de presă, pe Mihai Gheorghiu, liderul Coliției pentru Familie, să se îndoiască de faptul că cei de la Discriminare vor fi judecători neutri.

De altfel, reprezentanții Platformei civice Împreună, care reunește 1000 de organizații civice și intelectuali din tot spațiul românesc, și-au exprimat, tot ieri, îndoiala că referendumul pentru familie, care a fost amânat de mai multe ori, din 2015 încoace, va fi în cele din urmă organizat. Aceasta și pe fondul adoptării în această vară a Hotărârii de Guvern 365/2018, care dispune introducerea în manualele școlare a ideologiei de gen, fără dezbatere publică, fără ca părinții să fie întrebați și fără ca cineva să-și pună problema încălcării interesului superior al copilului prin manipularea lui la o vârstă la care nu are discernământul necesar de a decide singur”, scrie EVZ în articolul pe care îl puteți citi integral AICI