ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jerry Seinfeld și Jason Alexander au fost văzuți împreună, luni, luând masa la celebrul Tom's Restaurant din New York, fapt care a reaprins speculațiile cu privire la o posibilă reuniune a echipei din "Seinfeld" pentru un nou proiect, mai ales după ce chiar Jerry Seinfeld a recunoscut că "pregătește ceva uriaș alături de Larry David".

Conform starpulse.com,  citat de Agerpres, la restaurant a sosit puțin mai târziu și Larry David, însoțit de o echipă de filmare, iar localul a fost închis pentru public vreme de câteva ore. Conform altor surse, cei trei ar fi filmat un spot publicitar pentru Campionatul de fotbal american, dar faptul că lucrează din nou împreună nu poate decât să le dea speranțe fanilor sitcomului.

Săptămâna trecută, Jerry Seinfeld le-a oferit o veste bună acestora, precizând că pregătește un proiect uriaș alături de prietenul său, Larry David. Seinfeld și Larry David au creat împreună iubitul sitcom "Seinfeld", sitcom ce s-a încheiat în 1998 după 9 sezoane.

Jerry Seinfeld a oferit informații despre această nouă colaborare într-o sesiune de întrebări și răspunsuri alături de fani, pe site-ul Reddit.com.