ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională feminină de tenis de masă a României s-a calificat în finala Campionatului European de la Schwechat, Austria.

Pentru calificarea în ultimul act, România a învins naționala Rusiei, scor 3-0. Elizabeta Samara a învins-o pe Ana Tihomirova cu 3-1, Daniela Dodean pe Elena Troșneva, Bernadette Szocs aducând punctul decisiv în disputa câștigată în fața Polinei Michailova.

În sferturile de finală, tricolorele au dispus de reprezentantele Ungariei cu scorul de 3-0. Daniela Dodean a învins-o pe Petra Lovas cu 3-2, Elizabeta Samara a trecut de Georgina Pota cu 3-1 și Bernadette Szocs a bătut-o pe Szandra Pergel cu 3-0.

În optimi, echipa României a trecut de o altă țară vecină, Ucraina, cu scorul de 3-2. Victoriile româncelor au fost obţinute de Daniela Dodean, care a învins-o cu 3-1 pe Tatiana Bilenko, de Bernadette Szocs, care a dispus, cu 3-0, de Ganna Gaponova, şi de Elizabeta Samara, care a trecut cu 3-0 tot de Tatiana Bilenko.