ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Penitenciarul de Femei Târgșor afirmă că Elena Udrea nu a făcut nici o reclamație către conducerea instituției privind primirea de către aceasta a unei scrisori de amenințare. Însă, susțin reprezentanții penitenciarului, instituția s-a autosesizat în acest caz, începând o cercetare administrativă.

Elena Udrea ar fi fost ameninţată cu moartea după gratii. Udrea ar fi primit o scrisoare în care un deţinut, care se prezintă Petru şi spune că este încarcerat la Colibaşi, îi dezvăluie că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV, informează B1 TV.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea era transferată la instanţă. În plus, bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro.

”Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile. Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-ar fi transmis deţinutul lui Udrea.

Puşcăriaşul ar fi refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru.

La final, bărbatul îi transmite fostului ministru că aşteaptă un răspuns la scrisoarea sa şi promite că îi sta la dispoziţie în orice fel de problemă.