ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Emisiunea Serviciul Român de Comedie iese din grila Antena 1, miercuri urmând a fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum, ci de la 22.30.

Livrare gratuita in 24 de ore!

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare”, a declarat Toni Grecu, într-un mini-interviu acordat Paginademedia.ro.

Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus. Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților”, mai spune Toni Grecu, precizând că în contract era specificată o cotă minimă de audienţă, criteriu care afost îndeplinit, cu excepţia ultimelor două emisiuni.