ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secţia de pediatrie a Spitalului judeţean de urgenţă din Deva va beneficia de echipamente moderne, donate de Episcopia Devei şi Hunedoarei. O slujbă de binecuvântare a fost oficiată marţi în spital, au informat reprezentanţii Episcopiei.

Vindecarea - Pavel Chirila

Episcopia Devei şi Hunedoarei a contribuit la utilarea secţiei de pediatrie a Spitalului judeţean de Urgenţă din Deva.

Prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopia Devei şi Hunedoarei donează Secţiei de pediatrie un aparat EKG, un defibrilator şi 200 seturi lenjerie de pat. De asemenea, la intervenţia expresă a Preasfinţitului Părinte Episcop, administraţia Casei de Vinuri Recaş a donat Secţiei de Pediatrie un ecograf de ultimă generaţie”, a informat Episcopia Devei şi Hunedoarei.

[P] Cărarea Împărăției - Arsenie BOCA - comanda online

Colectivul medical a mulțumit Preasfinției Sale pentru slujba de binecuvântare a lucrărilor de renovare realizate în secția de pediatrie și pentru buna colaborare și susținere de-a lungul timpului.


La final, Preasfinția Sa a împărțit icoane și cărți de rugăciuni atât celor prezenți la slujba de sfințire, dar și celor internați în saloanele secției.


EPDH_31.03.2015-25
EPDH_31.03.2015-10