ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activistul de mediu Erwin Albu ce va candida ca independent pentru un loc în Parlamentul European, şi-a făcut cabinetul într-o gospodărie ţărănească din Moşna, judeţul Sibiu.

Albu, ce spune că va apăra cauza ţăranului român şi a agriculturii sustenabile în Parlamentul European, şi-a făcut cabinetul de europarlamentar în şura lui Willy Schuster, unul din cei mai cunoscuţi luptători împotriva gazelor de şist şi în acelaşi timp, agricultor.

"Uniunea Europeană sugrumă practic gospodăria țărănească, adică însăși esența valorilor tradiționale și a vieții sănătoase, dar și soluția pentru milioane de locuri de muncă și a unui trai decent.
Prin subvenționarea masivă și facilitățile crescânde acordate agriculturii industriale în detrimentul agriculturii sustenabile, dar și prin nenumăratele reglementări aiurite și descurajarea micilor gospodari și fermieri, omenirea se îndreaptă cu pași repezi spre dezastru. Un dezastru poleit cu bunăstarea falsă din supermarketuri. Natura nu ne va ierta.
Împreună cu Willy Schuster și cu alți țărani vom continua lupta și în Europarlament pentru ceea ce este înțelept și bun: pământul, mediul și gospodăria țărănească”, se arată în comunicatul lui Erwin Schuster.