ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Elmar Brok, cel care a propus amprentarea imigranţilor care ajung în Germania a fost un apărător al lui Gregorian Bivolaru şi al "şcolii" de yoga a acestuia, MISA.

Potrivit celor de la jurnalul.ro, Broka a adresat, în anul 2007, o scrisoare procurorului general Laura Codruţa Kovesi în care îi mărturiseşte acesteia că a "urmărit în detaliu persecuţiile la care a fost supusă şcoala de yoga MISA şi mentorul său spiritual, Gregorian Bivolaru".

Mai mult decât atât, europarlamentarul german se interesa despre un alt caz cercetat de procurorii români în care apărea numele MISA.

Iată ce îi scria Elmar Brok procurorului general al României în 2007:

scrisoare

Elmar Brok a propus recent ca imigranţii străini care ajung în Germania să fie amprentaţi, el spunând că astfel vor putea fi repatriaţi cei care vor doar să profite de sistemul de asigurări sociale.

Un europarlamentar german propune AMPRENTAREA imigranţilor din Europa de Est

Propunerea lui a provocat dezbateri ample, chiar partidul din care face parte, CDU, dezaproband aceasta idee.