Pentru a înțelege mai bine care sunt caracteristicile și în ce constau beneficiile unor soluții de tip cloud computing, Risksoft organizează în parteneriat cu Microsoft Romania, pe 28 octombrie, conferința "Meet The Cloud", un eveniment adresat antreprenorilor.

Cu o solutie de tip cloud computing nu mai trebuie să-ți faci griji că îți vei uita fișierele atunci când mergi la o întâlnire de afaceri – informațiile tale te vor însoți mereu, pe toate dispozitivele: PC, laptop, smartphone sau tabletă.

Vom vorbi deschis despre toate neclaritățile cu privire la soluțiile cloud computing - "Datele nu mai sunt pe sistemul meu fizic.", "Cum pot fi sigur de securitatea și confidențialitatea datelor mele?" precum și altele.

Risksoft are o experiență de 12 ani pe piața IT - timp în care am evoluat de la un simplu furnizor de echipamente, la furnizor de servicii integrate adresate în special clienților persoane juridice -stându-ne alături clienții pe care i-am ajutat să-și asigure procesele de business de care au nevoie și partenerii noștri de afaceri. Poți avea încredere că îți vom prezenta o soluție care sa te ajute.

Mai multe despre evenimentul "Meet the Cloud" și detalii despre încriere poți afla accesând acest link.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews