ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru a înțelege mai bine care sunt caracteristicile și în ce constau beneficiile unor soluții de tip cloud computing, Risksoft organizează în parteneriat cu Microsoft Romania, pe 28 octombrie, conferința "Meet The Cloud", un eveniment adresat antreprenorilor.

Cu o solutie de tip cloud computing nu mai trebuie să-ți faci griji că îți vei uita fișierele atunci când mergi la o întâlnire de afaceri – informațiile tale te vor însoți mereu, pe toate dispozitivele: PC, laptop, smartphone sau tabletă.

Vom vorbi deschis despre toate neclaritățile cu privire la soluțiile cloud computing - "Datele nu mai sunt pe sistemul meu fizic.", "Cum pot fi sigur de securitatea și confidențialitatea datelor mele?" precum și altele.

Risksoft are o experiență de 12 ani pe piața IT - timp în care am evoluat de la un simplu furnizor de echipamente, la furnizor de servicii integrate adresate în special clienților persoane juridice -stându-ne alături clienții pe care i-am ajutat să-și asigure procesele de business de care au nevoie și partenerii noștri de afaceri. Poți avea încredere că îți vom prezenta o soluție care sa te ajute.

Mai multe despre evenimentul "Meet the Cloud" și detalii despre încriere poți afla accesând acest link.