ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți dimineața, o explozie puternică s-a produs într-un bloc din zona centrală a municipiului Bacău, iar în urma deflagraţiei a fost grav rănit o persoană de 85 de ani, care va fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti, potrivit site-ului Mediafax.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil.

”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului. În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, scrie sursa citată.