ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua București a câștigat meciul de semifinală cu Petrolul Ploiești, disputat joi și încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor. În prima manșă se înregistrase un rezultat de egalitate, 1-1.
Pentru gazde și-au trecut numele pe tabelă Adi Popa (21'), Gabriel Iancu (33') și Cristi Tănase (69'), în vreme ce golul de onoare al oaspeților a purtat semnătura lui Kristian Ipsa (71').
Astfel, roș-albaștrii se vor lupta cu Universitatea Cluj pentru trofeul Cupei României, finala fiind programată pe 31 mai 2015.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Costel Gâlcă (antrenor FC Steaua București): „Am avut un joc foarte bun, cu constanță, puteam să marcăm de mai multe ori, cred că în drumul pe care îl avem de parcurs, acest meci trebuie să fie un etalon pentru noi. Sper ca, pe viitor, suporterii să vină în număr mai mare, pentru că și azi au jucat un rol important pentru noi. I-au motivat și pe jucători. (...) Acesta, ca și cel din Cupa Ligii, cu Astra, a fost un meci foarte bun. Nu am jucat la fel pe durata celor 90 de minute, dar suntem pe drumul cel bun. Mi s-a spus că s-ar putea să jucăm la Cluj, dar eu sper să rămânem aici, pentru că, ați văzut, e un gazon excelent, iar suporterii steliști ar veni în număr mult mai mare. Luăm în calcul să jucăm mai multe meciuri de campionat pe acest teren.

Cu Petrolul, cu Târgu Mureș, vom juca tot aici. Gazonul este impecabil. (...) Tănase este un jucător important pentru noi. Și cu Viitorul, chiar dacă a greșit, nu s-a ascuns, a marcat două goluri. Nu putem pune la îndoială valoarea lui. Nu am jucat cu Tamaș, ci cu Toșca, pentru că a avut ceva probleme.Eu cred în toți jucătorii mei, în motivația lor de a-și câștiga un loc în echipă și atunci când îi introduc să demonstreze. Varela a jucat 70 de minute contra Portugaliei, dar caracterul și profesionalismul său l-au ajutat să joace și azi foarte bine. Nu mă gândesc deocamdată la alți jucători, ci doar la echipa pe care o am“. 

Mircea Rednic (antrenor Petrolul Ploiești): „Felicit Steaua pentru că a profitat de cele două greşeli ale noastre şi a marcat. În repriza a doua am jucat mai bine, după ce a intrat şi Tchite, dar nu am reuşit să punem presiune. Teixeira n-a fost pe cel pe care îl ştiam. Am făcut multe greşeli individuale. Toţi jucătorii au făcut erori inadmisibile. Fotbalul înseamnă duel. Dacă tu câştigi duelurile aeriene, atunci ai şanse. Dacă nu câştigi niciun duel, nu ai cum să ieşi victorios. Atacanţii lor au făcut ce au vrut. Obiectivul nostru este unul dintre locurile 1-4. Noi avem o problemă mare, în ceea ce priveşte lotul. S-a format un nucleu de 11-12 jucători iar restul până la 22 sunt aşa, ca să fie la număr. Nu este normal pentru pretenţiile pe care le are Petrolul“.