ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără superbă din Ucraina s-a aflat alături de liderul Opoziţiei de la Moscova, Boris Nemţov, atunci când acesta a fost executat.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Presa rusă a descoperit că este vorba despre Anna Duriţkaya, o ucraineancă în vârstă de 23 de ani care se recomandă a fi fotomdel şi actriţă, scriu cei de la Komsomolskaia Pravda.

Imediat după ce s-a aflat că aceasta se afla alături de Nemţov, mediile de presă de la Moscova au început speculaţiile pe tema unei posibile relaţii pe care politicianul ar fi avut-o cu tânăra din Kiev.

Jurnaliştii ruşi au început să sape în trecutul fetei şi au scos la suprafaţă detalii care, puse cap la cap, prezintă o imagine controversată a lui Nemţov.

Astfel, ea ar fi renunţat la colaborarea cu o agenţie în urmă cu trei ani, adică atunci când l-ar fi cunoscut pe Boris Nemţov. Intâlnirea dintre cei doi ar fi fost intermediată de un patron de agenţie care obişnuieşte să îi cupleze pe oamenii cu bani cu tinere, sugerându-se că Anna ar fi, de fapt, o escortă.

Pentru că a fost de faţă, Anna Duriţkaya a fost audiată deja de poliţiştii din Moscova cu privire la execuţia lui Boris Nemţov.

[gallery size="medium" ids="88314,88315,88316,88317"]