ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Produsele McDonald's sunt contestate pentru ingredientele folosite şi pentru modul de preparare.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Ce s-a întâmplat în Islanda depăşeşte însă orice imaginaţie. Hjortur Smarason a cumpărat un hamburger pe 31 octombrie 2009 şi l-a donat Muzeului Naţional. Trebuie precizat că în Islanda nu mai există restaurante McDonald's, iar hamburgerul cumpărat de Smarason este ultimul produs vândut în ţara nordică.

Timp de 3 ani Muzeul Naţional a păstrat produsul dar apoi, în urma unei plângeri, a ajuns la concluzia că un asemenea aliment nu are de ce să fie expus într-o instituţie de cultură astfel că Hjortur Smarason a fost chemat să-şi ridice donaţia.

"Muzeul Naţional a păstrat hamburgerul până când cineva a depus o plângere, aşă că mi s-a cerut permisiunea ca produsele să fie distruse. Nu am dorit asta, le-am luat acasa şi le-am expus la motelul meu din Reykjavik. E probabil cel mai vechi hamburger din lume, aşa că nu vad un motiv să fie distrus", a spus Smarason în Daily Mail.

După cum se vede în imagini, hamburgerul pare că abia acum a fost cumpărat!

Six Year Old McDonalds Burger That Has Stayed The Same
Six Year Old McDonalds Burger That Has Stayed The Same
Six Year Old McDonalds Burger That Has Stayed The Same
Six Year Old McDonalds Burger That Has Stayed The Same

Sursa foto: Daily Mail

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews