ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostele candidate la preşedinţie, Monica Macovei şi Elena Udrea, s-au gândit să strângă puţin capital politic de pe urma nemulţumirii românilor din diaspora, ca urmare a îngreunării procesului de vot şi s-au dus să-şi exprime voinţa politică în străinătate.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

Astfel, Monica Macovei a postat pe facebook o fotografie de la Londra, cu textul: "Stau la coada la Secția de votare nr. 150 Londra Belgrave Square de la ICR. Coada se întinde pe 4 străzi, sunt aproximativ 4.000 de persoane la rând. Aici este ora 14.40".

Nici şefa PMP nu s-a lăsat mai prejos şi a mers tocmai la Paris pentru a vota. "La coada la vot la Paris... Mii de români așteaptă să voteze și, probabil nu vom apuca să votăm toți. Este obligatoriu să se prelungească programul de votare!”, a clamat Elena Udrea.