ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorii echipei naţionale au prezentat noul echipament al primei reprezentative a României, tricolorii urmând să-l folosească pentru prima dată în meciul amical contra Argentinei de pe 5 martie, de la Arena Naţională.

Echipamentul de bază este de culoare galbenă, având pe mânecile tricoului dungile adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră pe fiecare mânecă. De asemenea, gulerul este de culoare roşie în partea din faţă şi albastră pe spate, unde scrie "România". De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucătorilor se află o dungă orizontală de culoare albastră.

Cel de al doilea rând de echipament va fi roşu, dungile companiei urmând să fie galbene, iar linia oblică de culoare albastră este de asemenea prezentă.
Echipamentul va costa între 137 şi 182 de lei.

"Suntem cu toţii mândri să îmbrăcăm acest tricou al echipei naţionale. Această lungă colaborare dintre adidas şi echipa naţională se datorează pasiunii pentru fotbal. Ne dorim din suflet să facem performanţă, să aducem pe chipurile românilor bucurie şi să fie mândrii de noi. Suntem milioane de români, iar noi îmbrăcând acest tricou, îi simţim pe toţi alături de noi", a spus Ciprian Marica.

La eveniment au participat Ciprian Tătăruşanu, Steliano Filip, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu, Ciprian Marica, Alexandru Măţel, Laurenţiu Rus, Dragoş Grigore, Florin Gardoş, Gabriel Torje.

Foto: www.gsp.ro

noile-echipamente-seamana-cu-italia-90