ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei au votat în 2012 înlocuirea primarului Livu Negoiţă cu Robert Negoiţă. Până acum acesta nu s-a remarcat decât prin înălţarea unor borduri şi transformarea bulevardului Unirii.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Unul dintre cele mai renumite bulevarde din Bucureşti a devenit mai nou un adevărat muzeul al kitschului. În ultimul an au fost montate mai multor pergole de diferite culori, iar dezvelirea statuii unui inorog este doar ultima decizie controversată a edilului.

1

Unicornul bucureștean a apărut pe Bulevardul Unirii încă de la debutul evenimentului „555 de minute de cultură", prilej cu care a fost inaugurat Bulevardul Artelor, unde sunt programate să aibă loc momente artistice, până la sfârşitul lunii octombrie.

Unicornul este montat pe un soclu identic cu cel pe care se află Lupoaica, pe Lipscani. În apropiere de inorog, au fost instalate și câteva pietre de marmură, asemănătoare celor folosite la morminte.

2

 

3