ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a anulat depunctarea echipei FC Vaslui, dictată iniţial de Comisia de Disciplină a FRF pentru datorii ale clubului moldovean faţă de impresarul Ionel Codoban, informează Agerpres.

Comisia a desfiinţat hotărârea Comisiei de Disciplină numărul 128 din 2 octombrie 2013 şi a înlăturat sancţiunea disciplinară cu 8 puncte, aplicată clubului vasluian.

FC Vaslui se afla, din cauza penalizării, pe locul 16, cu 9 puncte, iar acum, după ce a primit cele 8 puncte înapoi ocupă locul 10, cu 18 puncte, din 12 partide, după ce a remizat, vineri seară, 1-1 cu Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a 14-a a Ligii I.

În etapa a 14-a se mai dispută:

Sâmbătă, 9 noiembrie, ora 14:00
FC Botoşani – Ceahlaul Piatra Neamţ

Duminică, 10 noiembrie, ora 19:30
Viitorul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu

Luni, 11 noiembrie, ora 18:00
Gaz Metan Mediaş – Concordia Chiajna
Luni, 11 noiembrie, ora 19:30
Poli Timişoara – Oţelul Galaţi
Luni, 11 noiembrie, ora 20:30
Corona Braşov – FC Braşov

Partida Steaua Bucureşti – “U” Cluj s-a amânat, deoarece campioana are prea mulţi jucători plecaţi la echipa naţională, pentru barajul cu Grecia.

Clasamentul la zi
liga clasament etapa 14
Sursa foto: liga1.ro